Inpakken of wegwezen

Inpakken of wegwezenInpakken of wegwezen is een detective roman. De hoofdfiguur is Sue Swanson, een Engelse wetenschappelijke consulente die met haar familie in Duitsland woont. Het verhaal begint in a farmaceutische fabriek in Duitsland, waar Sue onder valse voorwendsels gaat werken. Haar taak is het inpakken van medicijnen.

Wanneer ze ontdekt dat hier medicijnen worden geproduceerd waar iets mis mee lijkt te zijn, verliest ze haar baan, maar de directeur verlangt haar diensten terug met een vreemd verzoek. Sue weet niet of ze de directeur kan vertrouwen, maar uit nieuwsgierigheid gaat ze op zijn aanbod in, en probeert te achterhalen wat er gaande is. Ze ontdekt al snel verdere onregelmatigheden, en nadat er een eerste slachtoffer valt, is ze vastbesloten de dader of daders achter slot en grendel te krijgen.

 

ISBN: 978-1500168780
Paperback, 200 bladzijden
Uitgever: CreateSpace Independent Publishing Platform
Datum eerste uitgave: 26 Juni 2014

Inpakken of wegwezen is als Ebook te koop bij Amazon.nl en bij bol.com. Het is als paperback te bestellen bij Amazon.co.uk, bij Amazon.de, of bij Amazon.com.

 Of gebruik het contact formulier om het boek direct bij de auteur te bestellen, onder vermelding van naam, leveradres (binnen Europa) en Email adres. Betaling volgt na levering per Paypal of per bank overschrijving. Deze service is niet voor Ebooks beschikbaar.

 

Uit het boek:

Die middag had ik een lange en interessante discussie met Herr Hellendorf, die begon met zijn verzoek om hem Klaus te noemen. In plaats van ‘Sie’ gebruikten we nu ‘du’. Hij had de pillen die hij zo dankbaar van me had overgenomen voor analyse naar een extern laboratorium gestuurd, en verwachtte het resultaat binnen een paar dagen. Mijn hulp om hem aan die verdachte tabletten te helpen had zijn reserve jegens mij laten verdampen.

   Hij gaf nu openlijk toe dat hij de pillen niet naar zijn eigen Quality Control afdeling gestuurd had, hoewel die sneller resultaat had kunnen leveren, omdat hij er niet zeker van was of hun resultaat ‘accuraat’ zou zijn. Dat was hoe hij het noemde. Dus nu wantrouwde hij zijn eigen mensen, en hij aarzelde niet om mij dat te laten weten. Niet alleen dat, hij riskeerde zijn reputatie door geneesmiddelen aan een extern laboratorium te sturen. Ik begreep dat dit betekende dat hij dit tot de bodem wilde uitzoeken, en ik besloot hem te vertrouwen, voor het moment tenminste.